Tuğçe & Onur Rona
Yaz aşkı olarak başlayan Tuğçe ve Onur'un ilişkisi Barcelona'da gelen evlilik teklifiyle taçlanır.. Düğün Vagonu ailesi olarak onların ömür boyu mutlu olmalarını dileriz.

Biz 15 yaşında denizde yüzerken bir idda üzerine tanıştık. Nişanlım İstanbul da ben İzmirde yaşıyordum. Yazlık evlerimiz aynı yerdeydi. İlk kez denizde bir iddia üzerine konuşup uzun bir süre konuşmamıştık ama aynı yerden denize girdiğimiz için o beni hep takip ediyormuş. Bir süre sonra konuşmaya başladık o yaz sonu sevgili olduk ama 4 yıl boyunca kışları farklı şehirlerde geçiriyorduk. Daha sonra ben de üniversiteyi İstanbul'da kazanınca İstanbul'a yerleştim.

2017 yılında Barselona tatilimizde evlilik teklifi aldım, oraya giderken aklımda hiç böyle bir teklif alacağım yoktu. Barselona'nın en tepe noktasında bütün şehrin ayaklarınızın altında hissettiğiniz yere gitmiştik. Tatilimizin ikinci akşamı orada fotoğramızı çekmek üzere telefonunu İspanyol genç gruptan bir çocuğa vermiştik ben tam fotoğraf için yanına yaklaşıyordumki nişanlım birden diz çöküp yüzük kutusu ile benimle evlenir misin dedi genç grubun alkış ve bağırışları arasında evet dedim. Aksi aklımdan bile geçmezdi, 8 sene boyunca sevgi huzur güven aşk dolu yaşadık. Üstelik hem ilk aşkım hem yaz aşkım hemde çocukluk aşkıyla evlenmek kaç kişiye nasip olur ki. 2018 yılında nişanlandık. Önümüzdeki yıl da evlenceğiz inşallah.

Düğün mekanımıza bir tanıdığımızın tavsiyesi ile karar verdik. Bizim için mekanın en güzel yanı dış çekim fotoğraflarının yapılabileceği kocaman bir alana sahip olmasıydı.

Nişanlığımı Cansu Susam Haute Couture da diktirdim. Benim için vücut şeklime uyması rahat ve şık olması çok önemliydi.


Nişan hazırlık sürecinde bazen gerginlikler yaşanabiliyor. Aileler arasında anlaşmazlıklar olabiliyor ama hepsi geçici.

İlk dans

İlk çıkış

Nişan günümde sabah kahvaltı edip duşumu alıp kuaföre gittim.

Nişanımızda Şelale Şehnaz Sam ve orkestrası bize eşlik etti gerçekten çok eğlendik.
Giriş müziğimiz: Jabbar Move on
İlk dans: Danny Brilliany Hier Encore (Hande Kayacıktan ilk dans kursu aldık)
Pasta Kesme: Meder Bella Cia La Casa De Papel Remix

Nişan

Stresten uzak, takıntısız, anlayışlı olmaları